Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Satakunnan alueella

9.3.2021, 12.30 - 10.3.2021, 15.00
22 / 25
rose@senioriliitto.fi
Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille tiistaina 9.3. ja keskiviikkona 10.3.2021 klo 12.30–15.00. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään etätoteutuksella Satakunnan edelleen vaihtelevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.
 
Kurssille otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.
 
Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:
 
Päivä 1
Tervetuliaissanat ja esittäytymiskierros
Hyvinvointi eläkkeellä ja sen edistäminen (Rauman kaupungin palveluneuvoja Tanja Hakulinen)
 
Päivä 2
Edellisen kokoontumisen purku
Liikunta ja terveys eläkeaikana (TtM Satu Lamminpää)
Vapaaehtoisuus elämän ilona (Satakunnan senioripiirin puheenjohtaja Pertti Harju)
Loppukeskustelu ja palaute
 
 
Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Ilmoittaudu lomaketta käyttäen. Jos myöhemmin osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, peruuta paikkasi mahdollisimman pian sähköpostitse rose@senioriliitto.fi. Näin voimme antaa paikkasi seuraavalle halukkaalle.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi joudutaan järjestämään etätoteutuksena Satakunnan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
RAUMA

* merkityt ovat pakollisia maksuja