Rohkeasti senioriksi -kurssi Kymenlaakson alueella

3.3.2021, 12.30 - 3.3.2021, 15.10
16 / 25
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -etäkurssille keskiviikkona 3.3.2021 kello 12:30–15:10. Yksipäiväinen kurssi järjestetään etätoteutuksella Kymenlaakson edelleen vaihtelevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan poikkeuksellisesti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut aiemmin Rohkeasti eläkkeelle -kurssille Kouvolan alueella.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Lisäksi kurssilla tarjotaan muun muassa viestintään ja sosiaaliseen mediaan hyödyntämiseen liittyviä vinkkejä.

Kaiken kaikkiaan kurssi sisältää seuraavia teemoja:

3.3.2021
Puheenvuoro vapaaehtoisuudesta (Kouvolan senioreiden puheenjohtaja Raimo Kinnunen)

Vapaaehtoistyön merkitys (rehtori, senioriaktiivi Marjatta Nykänen)
Vaikuttavaa viestintää - arjessa ja järjestössä (
koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, Kansallinen sivistysliitto ry
Miten talouden muutokseen ja riskeihin voi varautua - Testamentti ja edunvaltuutusasiakirjat (pankkilakimies Elmer Hyvärinen, OP
).


Kurssi on yksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi joudutaan järjestämään etätoteutuksena Kymenlaakson koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
KOUVOLA

* merkityt ovat pakollisia maksuja