Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Etelä-Savon seudulla

24.2.2021, 12:30 - 25.2.2021, 14:45
18 / 25
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Etelä-Savon alueen Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille keskiviikkona 24.2. ja torstaina 25.2.2021 klo 12.30–14.45. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa: 

Päivä 1
Alkusanat ja esittäytyminen (hankekoordinaattori Timo Vuori ja hankesuunnittelija Henri Kontkin)
Tietoa ja kokemusta, tunnetta eläköitymisestä ja sen muutoksista sekä mahdollisuuksista (eläkevalmentaja, järjestöaktiivi Mali Soininen)

Päivä 2

Rohkeasti eläkkeelle, löytöretki uuteen aikaan (eläkevalmentaja, järjestöaktiivi Mali Soininen)
Senioritoiminta (Etelä-Savon Rohkeasti seniori -yhteyshenkilö Erkki Valjakka)
Palaute ja loppukeskustelu

Lähitapaaminen toukokuussa - ajankohta ja paikka ilmoitetaan lähiaikoina
- Kulttuuria etsimässä (Rohkeasti seniori -keulahahmo, professori Jorma Uotinen)
- Terveys ja liikunta eläkeiässä 

- Vapaaehtoisuus 
 


Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena koronatilanteen jatkuessa huonona. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
MIKKELI

* merkityt ovat pakollisia maksuja