Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Varsinais-Suomessa

16.2.2021, 12:30 - 17.2.2021, 14:50
14 / 25
rose@senioriliitto.fi
Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille tiistaina 16.2. ja keskiviikkona 17.2.2021 klo 12.30–14.50. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.
 
 
Kurssille otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.
 
Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:
 
Päivä 1
Tervetuliaissanat ja esittäytymiskierros
Muutoksen kohtaaminen (työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)
Vapaaehtoisuus elämän ilona (Salon senioreiden puheenjohtaja Juha Punta)
 
Päivä 2
Edellisen kokoontumisen purku
Mitä mahdollisuuksia eläkkeelle siirtyminen avaa? (työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)
Loppukeskustelu ja palaute
 
 

Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Viikonlopun aikana tulleet ilmoittautumiset käsitellään maanantaiaamuna!

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.

 


Ilmoittaudu lomaketta käyttäen. Jos myöhemmin osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, peruuta paikkasi mahdollisimman pian sähköpostitse rose@senioriliitto.fi. Näin voimme antaa paikkasi seuraavalle halukkaalle.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena Varsinais-Suomen koronatilanteen jatkuessa huonona. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
SALO

* merkityt ovat pakollisia maksuja