Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Helsingissä

9.2.2021, 12:30 - 10.2.2021, 15:30
3 / 25
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Helsingin alueen Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 9.2. ja keskiviikkona 10.2.2021 klo 12.30–15.30. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan pääkaupungin koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Tilaan otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

Päivä 1
Tervetuliaissanat ja esittäytymiskierros

Muutoksen kohtaaminen (työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)

Päivä 2
Edellisen kokoontumisen purku
Mitä mahdollisuuksia eläkkeelle siirtyminen avaa? 
(työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)
Vapaaehtoisuus elämän ilona (senioriaktiivi, varatuomari Tuulikki Petäjäniemi)
Loppukeskustelu ja palaute


Kurssi on kaksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena pääkaupungin koronatilanteen jatkuessa huonona (leviämisvaiheessa). Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
HELSINKI

* merkityt ovat pakollisia maksuja