Rohkeasti senioriksi -kurssi Uudellamaalla

16.2.2021, 12.30 - 18.2.2021, 14.50
23 / 25
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -etäkurssille tiistaina 16.2.2021 kello 12:30–14:50 ja torstaina 18.2.2021 kello 12:30–14.40. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään etätoteutuksena Etelä-Suomen aluehallintoviraston jatkettua koronarajoituksia helmikuun loppuun saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut syksyllä 2020 Rohkeasti eläkkeelle -kurssille Vantaalla.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Lisäksi kurssilla tarjotaan muun muassa viestintään ja sosiaaliseen mediaan hyödyntämiseen liittyviä vinkkejä.

Kaiken kaikkiaan kurssi sisältää seuraavia teemoja:


-Vapaaehtoisuus ja sen ulottuvuudet (senioriaktiivi, varatuomari Tuulikki Petäjäniemi)
-Vaikuttavaa viestintää – arjessa ja järjestössä (
koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, Kansio ry)
- Edunvalvontavaltuutus ja varautuminen (
lakimies Taisto Eronen)
-Asunnonvaihto eläkeiässä (LKV, YKV, kouluttaja Terhi Loikkanen)

Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
LOHJA

* merkityt ovat pakollisia maksuja