Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Jyväskylässä (Keski-Suomen alueella)

28.1.2021, 11.45 - 28.1.2021, 16.00
19 / 20
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Keski-Suomen alueen Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille torstaina 28.1.2021 klo 12.30–15.10. Yksipäiväinen kurssi järjestetään etätoteutuksena Länsi- ja Keski-Suomen aluehallintoviraston jatkettua koronarajoituksia 8.2. saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

klo 12:30 – 12:50 tapahtuman avaus: hanketyöntekijä

klo 12:50 – 13.50 Kokemuspuheenvuoro – miten selvisin eläköitymisestä ja keskustelua: kaupunkineuvos Markku Andersson
klo 13:50 – 14.05 tauko
klo 14:05 – 14:50 vapaaehtoisuus: Työnohjaaja, kouluttaja Anne Laimo ja Rohkeasti seniori -yhteyshenkilö
klo 14:50 – 15:00 senioritoiminta (Rohkeasti seniori -yhteyshenkilö Sirpa Teräväinen) 
klo 15:00 – 15:10 loppusanat: hankkeen työntekijä ja Rohkeasti seniori -hankkeen yhteyshenkilö

Kurssi on yksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Peruutusehdot: Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena Länsi- ja Keski-Suomen aluehallintoviraston jatkettua koronarajoituksia 8.2. saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
JYVÄSKYLÄ

* merkityt ovat pakollisia maksuja