Rohkeasti senioriksi -kurssi Tampereella (Pirkanmaan alueella)

3.2.2021, 12:30 - 4.2.2021, 15:00
27 / 28
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -etäkurssille keskiviikkona 3.2. ja torstaina 4.2.2021 kello 12:30–15:00. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään etätoteutuksena Länsi- ja Keski-Suomen aluehallintoviraston jatkettua koronarajoituksia 8.2. saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan enintään 28 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut syksyllä 2020 Rohkeasti eläkkeelle -kurssille Tampereella.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Lisäksi kurssilla tarjotaan muun muassa viestintään ja sosiaaliseen mediaan hyödyntämiseen liittyviä vinkkejä. Kaiken kaikkiaan kurssi sisältää seuraavia teemoja:

3.2.2021
Järjestötoiminnan ulottuvuudet  (varatuomari, senioriaktiivi Tuulikki Petäjäniemi
)
Vaikuttavaa viestintää - arjessa ja järjestössä (
koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, Kansallinen sivistysliitto ry

4.2.2021
Miten talouden muutokseen ja riskeihin voi varautua? (Pirkanmaan kansallisen senioripiirin puheenjohtaja Rainer Hirvonen)
Testamentti ja edunvaltuutusasiakirjat (
pankkilakimies Tommi Kamppila, OP).
Eläkeajan asuminen ja varautuminen sen muutokseen (LKV, kouluttaja Terhi Loikkanen)


Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena Länsi- ja Keski-Suomen aluehallintoviraston jatkettua koronarajoituksia 8.2. saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
TEAMS
TAMPERE

* merkityt ovat pakollisia maksuja