Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Lahdessa (Hämeen alueella)

2.2.2021, 12:30 - 3.2.2021, 14:15
29 / 28
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 2.2. ja keskiviikkona 3.2.2021 klo 12.30–14.15. Kaksipäiväinen etäkurssi järjestetään koronarajoitusten vuoksi etätoteutuksena Teams-sovelluksessa. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan alustavasti enintään 28 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

2.2.2021
Aloitussanat ja esittäytyminen
Työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen: Eläkeajan muutoksen kohtaaminen

3.2.2021
Työyhteisövalmentaja Anna Pylkkänen: Eläkkeelle siirtymisen mahdollisuudet
Loppukeskustelu ja palaute


Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.


Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena Päijät-Hämeen hyvinvointialueen jatkettua koronarajoituksia 15.2. saakka. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
LAHTI

* merkityt ovat pakollisia maksuja