Etäkurssi: Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Kouvolan alueella

7.12.2020, 12.30 - 8.12.2020, 14.15
14 / 20
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille maanantaina 7.12. ja tiistaina 8.12.2020 klo 12.30–14.15. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään etäyhteyksin Teams-sovelluksessa. Osallistujille lähetetään opastusvideo Teams-kokoukseen osallistumiseksi ennen kurssia.


Tilaan otetaan alustavasti enintään 20 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa: 

7.12.

Miten sopeutua eläkkeelle siirtymisen tuomaan muutokseen? (yhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)

8.12.

Mitä mahdollisuuksia eläkkeelle siirtyminen avaa? (yhteisövalmentaja Anna Pylkkänen)


Kurssi on kaksipäiväinen ja maksuton.

Koronatilanteen vuoksi Kouvolan kurssi toteutetaan osin etänä nyt joulukuussa. Tapahtuman toinen osuus pyritään toteuttamaan Kouvolassa tammikuun aikana, jolloin mukana on professori Jorma Uotinen ja Kouvolan senioreiden puheenjohtaja Raimo Kinnunen.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


 Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.

Kansallinen senioriliitto ry
Teams-sovelluksessa (etänä)
Teams-sovellus
KOUVOLA

* merkityt ovat pakollisia maksuja