(PERUTTU) Rohkeasti senioriksi -kurssi Seinäjoella

27.10.2020, 12.00 - 27.10.2020, 16.30
2 / 20
rose@senioriliitto.fi

HUOM. Kurssi on peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -kurssille
 tiistaina 27.10. klo 12.00–16.30. Yksipäiväinen kurssi järjestetään Seinäjoki Areenan tilassa B90. Osoite on Kirkkokatu 23, Seinäjoki.

Noudatamme tapahtumissamme THL:n yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi ja lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme osallistujien käyttöön kasvomaskin ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 20 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia teemoja: järjestötoiminnan ulottuvuudet (Taija Hakola, puheenjohtaja, Pohjanmaan Kansallinen senioripiiri), viestintä järjestötyössä (kouluttaja Niilo Nissinen, Kansio ry), ja seniorikansalaisen talous (lakimies, 
varatuomari, LKV Miikka Autio & myyntipäällikkö Heli Rajala, Seinäjoen Oma Säästöpankki).

Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kevyt lounas. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme 
kurssille ensisijaisesti hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa kurssille myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.


Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi. Ilmoittautumisen voi perua vaikka samana päivänäkin, flunssaoireisena tai huonovointisena kurssille ei tule osallistua.
20.10.2020, 13.00
Kansallinen senioriliitto ry
Seinäjoki Areena, tila B90
Kirkkokatu 23
SEINÄJOKI

* merkityt ovat pakollisia maksuja