Rohkeasti Senioriksi -kurssi Tampereella

9.3.2020, 10.00 - 10.3.2020, 16.00
19 / 21
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti Senioriksi -kurssille maanantaina 9.3. kello 10:00 – 14:00 ja tiistaina 10.3.2020 kello 12:00 – 16:00. Huomaa, että tapahtuman kellonaika on eri maanantaina ja tiistaina.

Kurssi järjestetään Tampereen pääkirjasto Metson Tammi-salissa. Osoite on Pirkankatu 2, 33101 Tampere. Kurssi on kaksipäiväinen. Ilmoittautuminen kurssille päättyy perjantaina 6.3. klo 12:00.


Tilaan mahtuu enintään 21 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut syksyllä 2019 Rohkeasti Eläkkeelle -kurssille Tampereella.

Kurssin ensimmäisenä päivänä syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän ajan hyödyntämiseen. Kurssilla esitellään esimerkiksi vapaaehtoistyön monimuotoisia toimintamahdollisuuksia ja mahdollisuuksia. Tavoitteena on aktivoida osallistujia toimimaan vapaaehtoistyön parissa ja tarjota heille koulutusta ja valmennusta erilaisissa tehtävissä toimimiseen.

Kurssin toisen päivän teemana on seniorikansalaisen talous. Mihin kaikkeen seniorikansalaisen on hyvä varautua, ja miten henkilökohtaista taloutta voi hallita.


Puhujina kurssilla ovat varatuomari Tuulikki Petäjäniemi, Kansallinen sivistysliitto ry:n koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, senioriliiton Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Rainer Hirvonen ja kouluttaja, LKV, YKV Terhi Loikkanen.

Kurssi on kaksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan molempina päivinä kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat. 


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Tampereen pääkirjasto Metson Tammi-sali
Pirkankatu 2, 33101 Tampere
TAMPERE

* merkityt ovat pakollisia maksuja