Rohkeasti Seniori -yleisötilaisuus Helsingissä

22.3.2022, 10.30 - 22.3.2022, 12.30
36 / 80
rose@senioriliitto.fi

Oodin Rohkeasti Seniori -tilaisuudessa ti 22.3. kello 10:30–12:30 on pääteemana eläkkeelle siirtyminen ja siihen läheisesti liittyvät aiheet kuten muutoksen kohtaaminen, siihen sopeutuminen ja yhteisöllinen senioriaika.

Tilaisuus järjestetään Helsingin uuden keskustakirjasto Oodin Kino Reginassa, yhteistyössä Oodin kanssa. Osoite on Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki. Tilaisuus kestää yhteensä noin kaksi tuntia. 

Oodin Kino Reginaan otetaan 80 osanottajaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on suositeltavaa. Tilaisuus on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Tilaisuuden teemoina ovat mm. eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä erilaiset vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi.

Puhujina Oodin Rohkeasti Seniori -yleisötilaisuudessa 22.3. ovat:

  • Hankkeen keulahahmo, professori Jorma Uotinen (videon välityksellä)
  • Rohkeasti seniori -hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja Paavo Peltosaari
  • Eläkevalmentaja Mali Soininen
  • Valmentaja, TkT Rauno Pääkkönen
  • Senioriaktiivi, varatuomari Tuulikki Petäjäniemi
  • Senioriaktiivi Pirjo Venäläinen
  • Senioriliiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikka


Rohkeasti seniori -yleisötilaisuuden järjestää Kansallinen senioriliitto ry:n Rohkeasti seniori -hanke (2019-2021). Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä keskustakirjasto Oodin kanssa. Tilaisuuden aikana kerrotaan myös Rohkeasti seniorin kolmivuotisesta taipaleesta ja yleisestä toiminnasta.


Tilaisuus on osallistujilleen maksuton.
 Jos ilmoittaudut tilaisuuteen, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Helsingin keskustakirjasto Oodin Kino Regina -tila.
Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
HELSINKI

* merkityt ovat pakollisia maksuja