PERUTTU Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Espoossa

25.1.2022, 12:30 - 26.1.2022, 15:30
0 / 30
rose@senioriliitto.fi

PERUTTU Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille tiistaina 25.1. ja keskiviikkona 26.1.2022 klo 12.30–15.30. Kaksipäiväinen kurssi järjestetään XX:ssä. Osoite on XX. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Suomen Golfliiton kanssa.


Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä viranomaisohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssiemme hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tapahtumissamme otetaan huomioon muun muassa turvaetäisyyksiä toisiin. Suosittelemme vahvasti, että osallistujat ovat rokottautuneet koronaa vastaan. Tapahtumaan ei tule osallistua, jos ei tunne oloasi terveeksi. 

Tilaan otetaan alustavasti enintään 30 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.


Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:


25.1.2022
-Tervetuliaissanat ja esittelykierros (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)
-Muutoksen kokeminen (TkT Rauno Pääkkönen)
-tauko
-Puheenvuoro golfista lajina ja sen vaikutuksista: miten mukaan? (seniorigolfin koordinaattori Johanna Ahti, Suomen Golfliitto)
-Puheenvuoro kokemusnäkökulmasta, aktiivisen harrastuksen tuomat hyödyt eläkepäiville (Golfliiton edustaja) 

26.1.2022
-Edellisen tapaamisen purku sekä aihe jatkuu: sopeutuminen muutokseen ja mahdollisuudet eläkkeelle siirryttäessä (TkT Rauno Pääkkönen)
-Tauko
-Vapaaehtoisuus (senioriaktiivi, varatuomari Tuulikki Petäjäniemi)
-Loppusanat ja palaute (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä) 
 

Kurssi on kaksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Kansallinen senioriliitto ry
Espoon Golfklubitalo
HELSINKI

* merkityt ovat pakollisia maksuja