Rohkeasti eläkkeelle -kurssi Kemissä

2.12.2021, 12:30 - 2.12.2021, 17:00
27 / 40
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssille torstaina 2.12.2021 klo 12.30–17.00. Yksipäiväinen kurssi järjestetään Safaris-kokouskabinetissa Kemin Lumilinnalla (1.krs). Osoite on Lumilinnankatu 15 A, 94100 Kemi.


Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä viranomaisohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssiemme hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tapahtumissamme otetaan huomioon muun muassa turvaetäisyyksiä toisiin. Suosittelemme vahvasti, että osallistujat ovat rokottautuneet koronaa vastaan. Tapahtumaan ei tule osallistua, jos ei tunne oloasi terveeksi. 

Tilaan otetaan alustavasti enintään 40 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.


Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:


2.12.2021
-Tervetuliaissanat ja esittelykierros (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijät Henri Kontkin ja Aku Lehtonen)
-Kulttuuria etsimässä (professori Jorma Uotinen)
-tauko
-Muutoksen kokeminen (senioriaktiivi Marja-Leena Lähteelä)
-Terveys ja hyvinvointi eläkkeellä (senioriaktiivi, liikuntaneuvos Leena Jääskeläinen)
-tauko
-Luonto ja lintuharrastus eläkeajan mahdollisuutena (senioriaktiivi Seppo Mäkitalo)
-Kaupunkien tarjoamat palvelut ja alennukset eläkeläisille (hyvinvointikoordinaattori Janne Jylkkä Kemin kaupungilta sekä terveydenhoitaja Sanna Mustonen, Tornio)
-Senioritoiminnan mahdollisuudet (senioriaktiivi, Rohkeasti seniori -yhteyshenkilö Jorma Winter)
 

Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi. Ilmoittautumisen voi perua vaikka samana päivänäkin, flunssaoireisena tai huonovointisena kurssille ei tule osallistua.
Kansallinen senioriliitto ry
Safaris-kokouskabinetti Lumilinnalla (1. krs.)
Lumilinnankatu 15A, 94100 Kemi
KEMI

* merkityt ovat pakollisia maksuja