Rohkeasti seniorin koulutuspäivä osallistavuudesta osa I

22.9.2021, 10:00 - 22.9.2021, 13:00
40 /
rose@senioriliitto.fi
Tervetuloa ilmoittautumaan Rohkeasti seniori -hankkeen piirien sekä yhdistysten matalan kynnyksen toiminnan koulutusaamupäivään keskiviikkona 22.9. klo 10:00 – 13:00. Tapahtuma järjestetään etänä Teams-sovelluksella.

Tilaisuus on ensimmäinen osa kaksiosaista koulutussarjaa, jonka toinen osa järjestetään ti 26.10.2021 klo 10-13 myöskin Teamsillä. Toiselle päivälle ilmoittaudutaan myöhemmin erikseen, mutta merkitsethän senkin jo kalenteriisi! Syyskuun ja lokakuun tapahtumat ovat toisiaan tukevia.

Tapahtuma on tarkoitettu jokaiselle senioriliiton piirille ja senioriyhdistykselle. Toivomme, että mukaan ilmoittautuisi vähintään yksi henkilö (mieluiten useampi) piireistä ja yksi henkilö jokaisesta paikallisyhdistyksestä. Erityisen tervetulleita ovat piirien ja yhdistysten Rohkeasti seniori -yhteyshenkilöt.

Uutena näkökulmana etsivään ja matalan kynnyksen työhön tuodaan osallistavuus ja sen pohtiminen yhdessä muiden aktiivien kanssa:
  • Millaiset toiminnat houkuttelevat eläkkeelle siirtyviä?
  • Miten voin houkutella mukaan?
  • Kuinka luodaan toimintaa, joka on mahdollisimman matalalla kynnyksellä saavutettavaa? 

Kahden koulutuskerran aikana luomme mahdollisuuksia houkutella hankkeen kohderyhmää mukaan uusiin yhteisöihin ja kokeilemaan eri aktiviteetteja. Näin hankkeemme tunnuslause, "Tule mukaan - Älä jää yksin!", kannustaa kohderyhmäämme kokeilemaan erilaisia senioritoiminnan muotoja.

Koulutusaamupäivän ohjelma:
  • Tervetuliaissanat ja tilaisuuden esittely (klo 10:00 – 10:15)
  • Valli ry:n erityisasiantuntija Päivi Tiittulan alustus osallistavasta toiminnasta ja keskustelua (klo 10:15 – 13:00)

Koulutusaamupäivän Teams-linkki lähetetään ennen kurssia sähköpostitse ilmoittautuneille.

Lämpimästi tervetuloa koulutusaamupäivään!

Terveisin
 
Timo, Henri ja Aku
Rohkeasti seniori -hanketiimi


Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous