Rohkeasti senioriksi -kurssi Kuortaneella

8.9.2021, 09:30 - 8.9.2021, 15:00
0 / 30
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -kurssille keskiviikkona 8.9.2021 kello 9:30–15:30. Yksipäiväinen kurssi järjestetään Kuortaneen Urheiluopiston luentosalit 2-3:ssa. Osoite on Opistotie 1, 63100 Kuortane.


Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme kurssiosallistujille kasvomaskit ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on kurssin aikana aina mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan poikkeuksellisesti enintään 30 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut keväällä 2021 Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille Pohjanmaan alueella.


Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita asiantuntijapuhujien kautta:

8.9.2021
-Aloitussanat ja esittelykierros (urheiluopiston kouluttaja ja liikunnanopettaja Annu Ridanpää-Taittonen ja Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)
-Hyvinvointi ja vapaa-aika eläkkeellä (Urheiluopiston puhuja)
-Liikunta eläkkeellä, esimerkkinä Lavis (urheiluopiston kouluttaja ja liikunnanopettaja Annu Ridanpää-Taittonen)
-lounas
-Yhteisöllisyys voimavarana (senioriaktiivi, turvallisuusalan asiantuntija Margit Sasi)
tauko
-Kilpaurheilu-uran jäädessä taakse, muutoksen kokeminen (rehtori Tapio Korjus)
-Senioritoiminnasta (paikallinen senioriaktiivi)
-Loppusanat (Rohkeasti seniori -hanketyöntekijä)

 

Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan lounas urheiluopistolla. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi. Ilmoittautumisen voi perua vaikka samana päivänäkin, flunssaoireisena tai huonovointisena kurssille ei tule osallistua.
Kansallinen senioriliitto ry
Kuortaneen Urheiluopiston luentosalit 2-3.
Opistotie 1, 63100 Kuortane
KUORTANE

* merkityt ovat pakollisia maksuja