Rohkeasti eläkkeelle -kurssipäivä Mikkelissä

31.8.2021, 12:30 - 31.8.2021, 15:30
0 / 30
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -kurssipäivälle tiistaina 31.8 klo 12.30–15.30. Yksipäiväinen kurssipäivä järjestetään Mikkelin Sokos Hotel Vaakunan auditoriossa. Osoite on Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli.


Huolehdimme tarkasti terveysturvallisen tapahtuman järjestämisestä Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä THL:n ohjeiden mukaisesti. Lisäksi olemme laatineet omat turvallisuusohjeemme, jotka lähetetään kurssille hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen kurssia. Tarjoamme kurssiosallistujille kasvomaskit ja käsidesiä. Tapahtumiin otetaan alle puolet käytössä olevasta tilakapasiteetista, jotta riittävien turvavälien pitäminen on kurssin aikana aina mahdollista. Flunssaoireisena kurssille ei tule osallistua.

Tilaan otetaan alustavasti enintään 3kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille Etelä-Savon alueella keväällä 2021.


Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

31.8.2021
Tervetuliaissanat ja esittäytymiskierros
-Kulttuuria etsimässä (professori Jorma Uotinen
)
-tauko
-
Terveys ja hyvinvointi eläkkeellä (Mikkelin kaupungin ohjaaja Päivi Meskanen ja fysioterapeutti Heidi Repo.)
-Senioritoiminta (Mikkelin kansallisten senioreiden puheenjohtaja Ritva Kilpeläinen
-Loppukeskustelu ja palaute


Kurssi on yksipäiväinen, maksuton ja siihen osallistuville tarjotaan kahvia sekä pientä purtavaa. Matkakuluista kurssin järjestämispaikalle kukin osallistuja vastaa itse.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi. Ilmoittautumisen voi perua vaikka samana päivänäkin, flunssaoireisena tai huonovointisena kurssille ei tule osallistua.
Kansallinen senioriliitto ry
Mikkelin Sokos Hotel Vaakunan auditorio
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
MIKKELI

* merkityt ovat pakollisia maksuja