SENIORILIITON 50-VUOTIS JUHLALUENTOSARJA: Kansalaistoiminnan tulevaisuus

8.6.2021, 13.00 - 8.6.2021, 14.00
75 /
toimisto@senioriliitto.fi
TULE KUUNTELEMAAN SENIORILIITON 50-VUOTISJUHLALUENTOSARJAA, JONKA TEEMANA ON TULEVAISUUS. Aiheena 8.6. on kansalaistoiminnan tulevaisuus!
 
Senioriliitto juhlistaa 50-vuotistaivaltaan juhlaluentosarjalla, joka jatkuu 8.6. klo 13.00 – 14.00 pidettävällä luennolla: Aiheena 8.6. on kansalaistoiminnan tulevaisuus, vieraana erityisasiantuntija, vanhus- ja lähimmäispalvelu liitto Valli ry:n Päivi Tiittula. Tilaisuudessa myös mukana Tuusulan senioreiden puheenjohtaja Tuulikki Petäjäniemi.

Tapahtuma on tarkoitettu senioriliiton paikallisyhdistysten jäsenille! Sarjaa jatketaan tämän vuoden ajan ja tulevista luennoista tiedotetaan kuukausittaisissa jäsenviesteissä!

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen luennon alkua. Luento pidetään Teams live -tapahtumana, jota voi seurata joko Teams -sovelluksen kautta tai tietokoneen selaimelta (Chrome, Edge, Firefox, Safari). Seuraaminen ei edellytä Teams -tunnuksia, kameraa tai mikrofonia! Kysymyksiä voi esittää keskustelupalstan kautta.

8.6.2021, 11.00
Kansallinen senioriliitto ry
Ilmoittaudu 8.6. klo 11 mennessä! Teams live -lähetys, jossa on mahdollisuus esittää kysymyksiä keskustelupalstan kautta. Osallistumisohjeet lähtetään osallistujille etukäteen ilmoittautumisen käsittelyviestin yhteydessä.
HELSINKI