Keski-Suomen alueen (Jyväskylän) Rohkeasti senioriksi -etäkurssi

21.4.2021, 12:30 - 22.4.2021, 14:45
27 / 28
rose@senioriliitto.fi
Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -etäkurssille keskiviikkona ja torstaina 21.-22.4. klo 12:30–14:45. Kaksipäiväinen etäkurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.
 
 
Etätapahtumaan otetaan enintään 28 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut tammikuussa 2021 Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille Jyväskylän alueella.
 
Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia teemoja: 
 

21.4.

Aloitussanat ja esittelykierros (hankekoordinaattori Timo Vuori ja hankesuunnittelija Henri Kontkin)

Vapaaehtoisuus (koordinaattori Leila Koskinen, Jyväskylän kaupunki)

tauko

Vaikuttavaa viestintää - arjessa ja järjestössä (koulutussuunnittelija Niilo Nissinen, Kansio ry)


22.4.

Päivän aloitussanat

Omannäköinen ja mielekäs asuminen eläkeiässä (hankekoordinaattori, Sinikka Tyynelä, Jyväskylän kaupunki)

tauko

Testamentti ja edunvalvontavaltuutus (lakimies Susanna Tiainen, Lakipalvelut S.Jokinen Oy)
Seniorikansalaisen talous (myyntijohtaja Reijo Piippanen, OP)

Loppusanat ja palaute (hankekoordinaattori Timo Vuori ja hankesuunnittelija Henri Kontkin)

 
Kurssi on kaksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.
 
Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.
 
Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.

Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena koronatilanteen jatkuessa huonona. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
JYVÄSKYLÄ

* merkityt ovat pakollisia maksuja