Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssi Pohjanmaan alueella

20.4.2021, 12:30 - 20.4.2021, 15:30
11 / 25
rose@senioriliitto.fi

Tervetuloa Rohkeasti eläkkeelle -etäkurssille tiistaina 20.4.2021 klo 12.30–15:30. Yksipäiväinen etäkurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia.


Kurssille otetaan alustavasti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille.

Kurssilla käsiteltävinä teemoina ovat muun muassa eläköitymiseen liittyvät kokemukset, eläkkeelle siirtymisen tarjoamat mahdollisuudet sekä vinkit lisääntyneen vapaa-ajan hyödyntämiseksi. Kurssilla kuullaan seuraavat puheenvuorot, joiden aikana on mahdollisuus myös keskustella ja jakaa omia kokemuksia toisten kanssa:

 

TI 20.4. OHJELMA

• Tervetuliaissanat ja esittelykierros (hanketyöntekijät Timo Vuori ja Henri Kontkin)

• Liikunnan ja hyvinvoinnin merkitys eläkkeelle jäädessä (Kuortaneen Urheiluopiston kouluttaja ja liikunnanopettaja Annu Ridanpää-Taittonen)
• Muutoksen kohtaaminen eläkeajan alkaessa (vt. kirkkoherra Jukka Kemppainen)
• Seniorit yhteiskunnan voimavarana, miten voi itse olla voimavara (senioriaktiivi, turvallisuusalan asiantuntija Margit Sasi)
• Vapaaehtoistoiminnasta (varatuomari, senioriaktiivi Tuulikki Petäjäniemi)
• Loppusanat (hanketyöntekijät)

Tapahtuma pitää sisällään yhden 20 minuutin mittaisen tauon.

 

Kurssi on yksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.


Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.
Kansallinen senioriliitto ry
Teams-kokous verkossa. Kurssi järjestetään etätoteutuksena koronatilanteen jatkuessa huonona. Osallistujille lähetetään video-ohje kokoukseen osallistumisesta ennen kurssipäiviä.
Teams-sovellus
SEINÄJOKI

* merkityt ovat pakollisia maksuja