z

Liittokokouksen talkoolaisten ilmoittautuminen 5.6.2023 - 8.6.2023

Talkoolaiset ilmoittautuvat liittokokoukseen, majoituspakettiin ja liiton iltajuhlaan tällä lomakkeella. Huomaathan, että talkoolainen ei voi toimia liittokokouksessa muussa roolissa (esimerkiksi virallisena kokousedustajana).

Täytä huolellisesti jokainen kohta. Lomakkeen täyttäjä vastaa itse tietojen oikeellisuudesta, huomaa erityisesti täyttää yhteystietokohdat (sähköposti, puhelin, osoitetiedot) oikein.

Senioriliitto maksaa talkoolaisten ruokailun (lounas, kahvit) ja mahdollisen majoittumisen Vuorilinnassa solu-asunnossa talkootehtävien aikana. Mikäli talkoolainen haluaa osallistua liiton iltajuhlaan juhlijana, hän maksaa siitä 50 euroa.

Ilmoita mahdollinen yöpymistarpeesi ja kirjoita samaan huoneeseen majoittuvan nimi. Savonlinnan seudulla asuville ei valitettavasti pystytä tarjoamaan majoitusta. Majoitus tapahtuu lähtökohtaisesti jaetussa kahden hengen huoneessa. Mikäli omaa majoituskumppanitoivetta ei ole nimetty, liiton toimisto sijoittaa samaa sukupuolta olevan majoituskumppanin ilmoittautuneista. Senioriliitto pidättää itsellään oikeuden majoitusvarausten muutoksiin tarvittaessa.

Mikäli haluat majoittua omakustanteisesti, se on mahdollista kesähotelli Vuorilinnassa soluasunnossa. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella merkitsemällä 1) kaikki ne päivämäärät, jolloin tarvitset majoitusta (mukaanlukien liiton maksama) 2) rastittamalla omakustannushinnan lomakkeesta tarpeesi mukaan.

Iltajuhlan lasku lähtee järjestelmästä osallistujalle. Jos kuitenkin yhdistyksesi /piiri maksaa ilmoittautumisesi, merkitse yhdistyksesi/piiri maksajaksi. Tällöin lasku lähtee suoraan yhdistykseen/ piiriin. Laskua varten yhdistyksesi osoite tulee merkitä maksajan tietoihin järjestelmään. Huomaathan, että laskua ei voi jakaa useammalle maksajalle.

Lähetä valmis lomake senioriliittoon sivun alareunassa olevaa Ilmoittaudu -nappia painamalla. Jos lomakkeen lähettäminen ei onnistu, tarkista, että kaikki pakolliset kohdat (tähdellä merkityt) on täytettynä. Jos poistut sivulta kesken ilmoittautumisen, tiedot eivät tallennu. Onnistuneesta tallennuksesta sinulle tulee viesti sähköpostiisi.

Oheistapahtumista on muodostettu oma kokonaisuutensa, joka löytyy tapahtumakalenterista ja johon talkoolainen ilmoittautuu sähköisesti erikseen. Järjestäjänä on Etelä-Savon kansallinen senioripiiri ry.

Jokainen henkilö ilmoitetaan omalla lomakkeella.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta.


 
 
 


Voit liittää ilmoittautumiseen tiedostoja esim. valtakirjan. Valitse tiedosto Browse/Selaa-näppäimestä avautuvasta näkymästä. Liitetiedoston pitää olla PDF-muodossa.